Festen

Efter vigseln förflyttar vi oss till Sörtorpagården i Härryda. Adressen dit är Mossbacka 410, 438 94 Härryda. När alla gäster har anlänt så serveras det snittar, välkomstdrink och alkoholfritt alternativ i väntan på brudparet som är och fotograferar sig. När brudparet väl är på plats skålar vi tillsammans och intar sedan en delikat grillbuffé med ett stort utbud av smakfulla tillbehör. Drycker som serveras under buffén är öl, vin, alkoholfria drycker samt aperitif till kaffet. Under middagen är det fullt tillåtet att hålla tal, göra plötsliga utrop, sjunga visor etc. men det är INTE tillåtet att låta maten tysta mun.

Små gäster är även de välkomna att vara med under middagen, men när faten är länsade och tårtan uppäten får dessa små åka hemåt för då är det dags att starta festen på riktigt. Undantaget är ammande barn.

När de små gästerna har lämnat byggnaden slår vi upp portarna till baren där det finns fri tillgång till olika drycker och drinkar att förse sig med under festens gång. Glöm inte varannan vatten.

Ingen fest utan musik. När baren väl öppnat så bjuds det på musik och när klockan blivit sen låter vi den senaste dansmusiken blandat med en och annan gammal goding strömma ur högtalarna.

Sörtorpagårdens lantliga och ostörda läge kommer bidra till en riktig sprudlande fest, dock kan hemtransport bli krångligt för många av er gäster. Vi har därför ordnat två chaufförer som agerar  taxi för en symbolisk summa, så ni som vill kan ställa bilen och få skjuts hem under kvällen och småtimmarna.

#herrochfruodbro