Toastmastern har ordet

Denna dag, då Mariella & David säger ja till varandra är en dag som enligt deras vilja och önskemål skall gå i kärlekens och glädjens tecken. Denna dag är deras, något som de sett fram emot länge och som med all säkerhet kommer bli precis i enlighet med deras förväntningar.

Men vad vore ett bröllop utan gästerna som består av dem som står David och Mariella allra närmst? Låt oss alla dela denna glädje och kärlek tillsammans och gemensamt bidra till en vacker och underbar stämning genom hela dagen och kvällen!

Dagen och kvällen skall firas med en härlig, sprudlande och framförallt rolig fest. Atmosfären ska vara avslappnad, öppen, humoristisk och kärleksfull. Sörtorpagårdens lantliga läge hoppas medföra den perfekta stämningen, grillbuffé i juni månad kommer mätta allas magar och förhoppningsvis kan vi njuta av detta i några plusgrader och härligt väder. Med dessa uppfyllda mål kommer feststämningen att färgas på bästa sätt.

Det är varmt mottaget med initiativ till spex och övriga framträdanden som t.ex. tal och sång. Detta bidrar självklart ytterligare till en sprudlande stämning, inget initiativ är för stort eller för litet.

Ni alla är hjärtligt välkomna att kontakta mig via kontaktuppgifterna enligt hemsidan men för att på enklaste sätt strukturera och planera är det allra bäst om ni skriver till mig på Facebook

All lycka och kärlek till brudparet.